Sidor

söndag 17 januari 2010

No 66 17 januari 2010

Väder
Idag är det bättre. Har legat runt -2 - 4. Men och andra sidan har jag sovit mest hela dagen, blev ut för något magolämpligt igår, så viruset satte sig på mina muskler, d.v.s. sängen är bäst.
Film
Igår var Z & G och undertecknad på Göta kanal 3. Filmen är helt OK. Hr Grundberg har fått en framlyft roll denna gång. Klart godkänd.
Självkänsla
I Mia Törnbloms bok finns en fråga som vi i studiecirkeln hade som hemläxa till idag, vilket blev inställt, p.g.a. min okuranntskap. Men frågan är: Lever jag det liv jag vill?
Du har tre månader kvar att leva. Du kommer under denna tid inte ha några kroppsliga eller drabbas av ngn sjukdom. Du kommer hellre inte att uppleva några ekonomiska bekymmer.
Fundera över hur du skulle vilja leva dessa sista månader av ditt liv? Det är en svår fråga. Pengar och arbete har man. En bil skulle inte skada, men det känns lite lyxigt för tre månader. Att göra en rea till Island eller Borneå kanske kan vara en trevlig händelse, men och andra sidan, vad har man för nytta av det om tre månader? Sluta jobba - varför inte. Då kanske arbetslösheten skulle kunna minsta något, åtminstone om vi är många som har tre månader kvar. En sov morgon, med tidningen och kaffekoppen på bordet. Lyxigt. Kanske blir det ändå en resa på någon vecka till Trinidad eller annat land söder om Dalävlen. Vem följer med?

Åter till vardagen, imorgon är det full fräs igen. Intervjua ngn sökande till ett utvecklingsprojekt.
Gå igenom stuvlistor över den verksamhet som varit 2009. Skriva verksamhetsberättelser och arbetsplaner. Jämtställdhetsplan, arbetsmiljöplan, m.fl. planer som ändå ingen bryr sig om. Vem har hittat på sådant trams. Det fungerar ju ändå.
På fredag och lördag är det aktiviteter på Häreborg i Indal. LAN på fredag kväll och cirkus m.m. på lördag. Kom dit du också 11-15 på lördag

Avslutningsvis
Du Rusan, vilken buss går till Kramfors?

1 kommentar:

Rusan sa...

Linje 95 säkert någon mer. Ska DU ta bussen dit?!!!!!!