Sidor

söndag 14 november 2021

Söndag den 14 november 2021 ALLTANK

 Igår lördag så invigde ALLTANK en spritter ny tankstation i Rossön.  Den håller alla uppställda miljökrav.
Olle Gaeve områdeschef på ALLTANK i Sundsvall var mycket nöjd då jag träffade honom. Detta är vår nyaste station (37:e) och den är belägen i Rossön längs väg 346. ALLTANK satsar på oss i inlandet också.

Dagen til ära så bjöds det på varmkorv, glögg och en del give away saker som t.ex. isskrapa med inbyggd p-skiva. Dagen till ära sänktes priset på drivmedel med 50 öre.

TOPPEN!


Pål Jansson RSFF överlämnar en blomma till 
Benka på Preem Hoting



Pål Jansson i samspråk med 
Olle Graeve områdeschef ALLTANK


Nu till botten

Epatraktor i vansinnesfärd genom Hoting

Vid en trafikkontroll i Hoting under natten mot söndag dundrade en epatraktor förbi i en hastighet långt över den tillåtna. Både vad gäller för fordon och för väg.

Det var vid 02-tiden som polispatrullen genomförde en trafikontroll i Hoting, när epatraktorn dundrade förbi som ett skott.

Polisens radar kunde mäta upp hastigheten till hissnande 128 kilometer i timmen. Nästan 100 kilometer i timmen snabbare än vad fordonet får färdas i. Genom Hoting gäller dessutom en maxhastighet på 50 kilometer i timmen.

Epatraktorn stannade dock inte direkt, utan körde en bit innan den till slut valde att stanna för polisen. Föraren i epatraktorn var en minderårig pojke.

Polisen omhändertog pojkens traktorkörkort och man tog även epatraktorn i beslag. Därefter kontaktade polisen vårdnadshavare som fick plocka upp fartsyndaren.

Var är vi på väg, de förstör för sig själva. SYND.

1 kommentar:

gunillalskog sa...


Grattis till ALltank

Önskar ni slapp snabba Epa-traktorer.
Vad händer med föraren av traktorn?