Sidor

lördag 5 juni 2010

´No 103 Lördag den 5 juni

Men äntligen
Har gatukontoret i Stockholm beslutat att förbjuda "flakstudenter" i innerstan fr.o.m. m0 7 juni,
Härligt. I går fredag var jag nere i Stockholm tvärs över dagen. På väg från CAN på Klara Norra Kyrkogatan måste man passera ett antal gator för att närma sig central station. Redan den 4 juni var det skränande ungdoms i öppna bilar och på flak.

I kväll är det crusing i Sundsvall. Raggarna har laddat upp på södra hamnkanten hela dagen och kl 19:00 började de åka fram och tillbaka på Universitetsallén. Det finns nämligen en cirkulationsplats i båda ändarna av gatan, så det går lätt att ändra körriktning. Det var så många bilar i farten så det stod nästan still. Man får hoppas att SHRA har alcometrar så man kan kolla nykterheten på förarna. Att kolla passagerarna är meningslöst. Längs dikena och trottoarerna sitter massor av flanörer som vill njuta av V-8 motorerna. Men fy f-n@ vad det skall se ut i morgon bitti. Det man dragit med sig lämnar man helt sonika i kvar i diket. Från bilarna slängs ölburkar och glasflaskor. Kan inte förstå att människor har så dåligt omdöme, att man måste hälla i sig öl, vin och koskinkorva för att kunna njuta lite extra av mullret. Frågan är hur man njuter i morgon på nationaldagen.
Kjell Lönnå skall ha en 600 man (kvinns) stark kör som sjunger på torget i morgon. Där får det inte vara någon alkohol för att inte äventyra höga C.
Själv skall jag stå utanför Knuast och kränga lite böcker om Fale Bure. Se till att det blir Tango i spegelsalen på Knaust,
Jag missar Kingen som uppträder i Timrå på Vivstavarv platsen. Sjutton också.

Men åter till Stockholm som tagit tt bra beslut och en tistel till SHRA med eländes crusing.
opp er till Sättna fältet och sov ruset av folket. Där finns också skog som man kan spy i,

Nu väntar jag bara på att filmen "Rossön - mer än bara 18hål och ett par klubbor
Ha det artut.

Inga kommentarer: