Sidor

fredag 25 juni 2010

No 107 Midsommar

Nu är det midsommaraftons morgon. Kl är 00:53.
Åkte strax före 22 från stan och landade kl 00:12. På Jansjövidda var det en ensam räv som smög omkring i gräset, och var inte rädd när jag susade förbi i maklig fart. Såg nästan ut som en unge. Nåväl, 22 grader idag på e.m. så jag passade på att klippa gräset på Viinoret. Men gräsklipparen går så dåligt, saknas en fjär som håller upp varvtalet på motorn. Den låter som Kjellas traktorband, donk donk donk. Det skulle nog bli bättre resultat om det lät wiiiiiiiii.
14,3 grader i Rossön nu på morgonkvisten. Skall sova en stund och sedan kommer morgontidningen. Finns mycket att göra i trädgårdslandet, för att inte tala om all bärbuskar, huu I morrn blir det buskarbete, andra håller på med buskspel :-) Såg som hastigast i TÅN att I-N hade buskspel på Nipan i Junsele på pingstdagen.
Såg också att KBV, Kulturens Bildningsverksamhet har bildat region Nord förra helgen. usch det blir en att konkurera med.

, ha det artut och glöm inte att besöka nyheter och bulletiner från Rossön genom att besöka http://www.rosson.eu/ och http://algon.wordpress.com/

Inga kommentarer: