Sidor

fredag 2 juli 2010

No 109 Fredag 2 juli 2010

Nu är eländet på väg
Jag menar det årliga arrangemanget som stänger av Sundsvall för vanliga besökare. Nu kan krögarna göra sig pengar på alkoholsvaga medborgare. Alla dessa stadsfester runt om i landet, ja inte är Svenskarna ständut black.
Redan en vecka för har man stängt stan och börjat bygga...
Tänk att människor måste dricka alkohol för att se på fotboll, lyssna på musik eller äta en bit mat. Egentligen är det synd om artister, kockar och idrottsutövare, som är så dåliga att man måste låta publiken dricka alkohol för att kunna njuta...

Tvn är det just nu en fotbollsmatch mellan Ghana och Uruguay 1 -1 står det. Men vilket liv det är dessa Voaselor, trumpeter för. Jösses. Slutresultatet blev att Uruguay vann

FT857 D
Idag kom en länge efterläängtad amatörradio station. 9270 kronor fattigare, men kommer nog att njuta en hel del då min gamla HW 100 får pensioneras. Den har varit i drift sedan 1969, då den byggdes ihop som en byggsats på FRO lokalen Övre Risselås i Strömsund. Minns då Lars H Olsson körde telegrafi nästan dygnet runt. QTH uppe på Risselås var perfekt.
Nu när jag komemr hem till Rossisland skall jag montera ihop apparaten. Den täcker hela amatörbandet från Långvåg till Microvåg.

Ta paus
I morgon drar vi igång med Ta paus i Armsjön. - Må skall vi bjuda turister på kaffe och trafikinformation. Totalt är vi 19 st som företräder MHF.

Ha det artut

Inga kommentarer: