Sidor

torsdag 5 april 2012

212 Skärtorsdag 5 april 2012

PitStop i Rossön.
För tredje gången genomförde #Rossöns Samhällsförening PitStop med att bjuda alla trafikanter på korv och kaffe vid trafikljusen före bron över Fjällsjöälven. Det var första gången som jag fick förmånen att beskåda hantverkare, lokala företagare och tävlingar. Att gissa vikten på två öringar, köpa påskris av skolbarnen, eller smaka äkta rent kött färs från "barnen Hedenhöskossorna i Ramsele". Till råga på allt så fick man köpa 1,5 kubik björkved för 750 kr, Perfekt. Tyvärr var det lite kallt och blåsigt så det var lite färre som stannade till.
Men "byns folk" gör ett jättefint jobb att marknadsföra vad som erbjuds. www.rosson.euPå Lizas kök bjöds det på Buffalo wings, strips, dressing och sallad. Husum Elvis uppträdde kvällen till ära. Vid 21 tiden då "gamlingen" lämnade krogen var det fullt drag och Jailhouse rock strömmade ur högtalarna med Eilert vid mikrofonen.

Nu återstår att stapla upp björkveden så den får torka i vårsolen och blir god värme till vintern. På långfredag sätter jag upp en nya antenn G5RV för att förbättra hörbarheten på Kortvågen.

Nu är det tid att ägga upp sig

Inga kommentarer: