Sidor

lördag 1 februari 2014

No 294 1 februari 2014

Vädret är verkligen varierande.
Förra helgen då jag tänkte åka till Rossön så blev det - 23 grader här i stan och - 32 i Rossön. Den här helgen är det + 1 grad kl 23 på lördagkvällen. Idag var jag på IOGT-NTO händelserika dagen i Härnösand. Jag har beställt 14 maströr så kanske kan komma igång med någon form av radio QSO så småning om. Nästa helg rullar årsmötessäsongen igång. 5 årsmöten under februari. Härligt...

Så var det dagens ros/tistel
I veckan blev det klart att alla skall betala broavgift på dubbelkrum. Men 9 kronor är väl inte så farligt för den som bara åker någon gång i veckan, men så klart att arbetspendlare får betala 90 kr/vecka eller 4050 kr/år. Nu får vi hoppas att det kostar mera att köra genom stenstan så det lönar sig med bron.
En sak funderar jag över; vad menar Miljöpartiet då de inte ställer upp på en säkrare E14 Sundsvall - Blåberget. Miljöpartiet hatar motorvägar trots att de är trafiksäkrare än en filig väg. Det är väl bra att trafikverket prioriterar E14 som ersättning för dubbelkrum. När skall Miljöpartiet inse att vi inte kan ha kollektivtrafik över allt.

/Kör så det ryker.

Inga kommentarer: