Sidor

söndag 27 mars 2016

Påsklördag den 26 mars 2016

Härligt påskväder, åtminstone på mornarna. - 5 kl 06 och nollgradigt med klarblå himmel och sol vid 09 två mornar i sträck, härligt. Det har varit bra konditioner på radion både fre och lördag. I morse fick jag nio kontakter på 3663 KHz.


Dagens tistel
Har varit en sväng till kommuncentrat för att se om det hänt något de senaste 12 månaderna. Skulle försöka köpa tidningen Ångermanland. Men fick till svar hos tre av tidningsställena att det finns ingen TÅN. Den kommer på tisdag (29 mars).
Men det är väl då självaste den att #Ingvarsson, på #Mittmedia har lyckats med att tidningen inte finns i kommuncentrat dagligen. Det är då märkvärdigt att Stockholmstidningarna Expressen och Aftonbladet finns dagligen i t.ex Rossön, men lokaltidningarna skall inte finnas i Nordvästra Ångermanland.
Bottenbetyg till MittMedia.
Tänk att man inte skall få njuta av påsk ledighet och läsa lokaltidningen till frukostbordet.

Strömsunds kommun eller Servanet verkar inte ha bråttom med att lägga ut fiber till de mindre orterna. Hur skall man kunna läsa tidningen på paddan med den mobila uppkopplingen. Kanske kan herr Ingvarsson göra en insats så slipper Mittmedia papperstidningen helt och hållet.


Tistel nr 2.
Rossöborna är lite dåliga på att närvara i kyrkan. Ingen besökte kyrkan på skärtorsdagsmässan.
Däremot var det 21 besökare vid 11 gudstjänsten på långfredag hemma hos prästen i Backe.

Inga kommentarer: