Sidor

söndag 19 november 2017

Söndag 19 november 2017

Nu har snön kommit till Fridhemsgatan. I går kväll  (lördag) började det snöa och hela natten. Vid femtiden på söndag morgon plogades gata och som vanligt lades en snövall mot infarten till huset. Härligt ?. På biltaket var det runt 12-13 cm snö, det gick över skoskaften i alla fall. Inne i stan har det inte snöröjts. Där väntar kommunen på att våren skall komma och töa bort snön.
Nu skulle det kännas skönt att ha ett garage att köra in bilen i, men garaget är fyllt av annan bråte så det blir till att sopa bilen varje morgon :-(


I går var det lyslördag i centrum av Sundsvall och Tommy Körberg underhåll en månghövdad publik med sången en stad i ljus och husen i centrum tändes upp i olika fasadkulörer. Tornet på Norra berget tändes och ser ut som ett ljus. Snyggt.


Idag har jag varit på Söråkers Folkets Hus där IKA haft möte. (IKA = ideell kultur allians) där olika kulturaktörer presenterat sin verksamhet. Bl.a var Vivsta Varvs historiska förening och visade en välgjord film över varvets historia från 1750 till 1960. Linde och Kriss uppträdde med "Drömmen om Amerikat".
IKA Västernorrland och Sparbanksstiftelsen tilldelade Linde och Kriss ett ungdomsstipendium för deras fina insatser under många år. Grattis. En stolt mor var givetvis Heidi Jonsson.


På lördagen hade NBV MittSverige medlemsmöte på Söråkers Herrgård där medlemsföreningarna fastställde arbetsplan och budget för 2018.


Ha en god dag.

Inga kommentarer: