Sidor

torsdag 4 april 2019

Hoppsan Linus på linjen

Oj vad tiden går. Vad har hänt sedan förrgår?
Idag kom det första regnet, skööönt. Nu försvinner snön fortare. Förvisso är det bart på gatorna och gårdsplanen, men i parken ligger snön. Vinterdäcken sitter på ytterligare, men kommande vecka åker nog sommarsulorna på. Det är fortfarande nattkallt och kan medföra halka på morgontimmarna. Idag är det är fjärde dagen på mitt nya liv men det märks inte i almanackan. Fullklottrad med onödiga uppgifter. Men känns skönt att inte behöva vakna klockan sex varje svart dag. Häromdagen kom deklarationsblanketten för 2018 och det var ingen munter läsning. Senaste månaden har SR Västernorrland granskat Näringslivbolagets verksamhet. Det känns som att VD och personal har levt gott på oss skattebetalare.
Sundvall omfattas av vägplanering där g:a E4 genom stan skall omvandlas till en "Stadsgata" vilket under tiden medför stora ansträngningar på trafikframkomligheten. Och det skall pågå nästan två år framåt. Skönt att snart flytta från eländet. Även på E14 mellan Nacksta och Blåberget pågår ett arbete med att förbättra framkomligheten. Det känns bra.
Tyvärr har det gå stå in fiber i Rossön, så nu försöker "fibergruppen" arbeta med radiobredband. Under tiden få vi köra mobilt bredband, vilket blir lite dyrare, åtminstone för mig som är GB ätare.

Det var allt för nu. Ha det artut.

Inga kommentarer: