Sidor

söndag 23 juni 2019

Dagar efter midsommar

Lugnet lägrar sig över nejden, inga skandaler har noterats.
Midsommar tillbringades på Hembygdsgården nere på Hällnäset. ett 140 tal barn och vuxna, som delvis hade små grodor innanför skorna. Kaffe med gott bröd och lotteri. Ingen vinst denna gång.
Befarat dåligt väder på Tåsjöberget gjorde att ingen midnattsolsresa gjordes detta år. Borta bra men hemma bäst. Midsommarlördag sedvanlig sommargudstjänst på hembygdsgården. Denna gång var vi 23 st som åt med god aptit av jordgubbstårtan.  Kvällskorvgrillning (årets första) årets första på hemmaplan. Lite kallt men ändå skönt väder. Dagens frukost inmundigas ute i trädgården. Kl 10 var det sol och jättevarmt men under tiden som frukost åts mulnade det på.  Nåväl, gräsmattan har fått sig en frisering så nu ser det ganska bra runt huset.
Trafiken på FT8 har varit dålig i helgen, endast 3 QSO. Bättre då på SSB där Håkan i Klimpfjäll och Kurt i Nyland var på tråden.

Gunilla från Sundsvall har hjälpt till att bära in två bokhyllor samt rensat i rabatten. Tack

Sammanfattningsvis vill jag säga ett tack till alla engagerade medlemmar i Bygdegårdsföreningen som ordnar med ett fint midsommarfirande. Likaså svarar för tårtan vid friluftsgudstjänsten.  Tack

Bilden kan innehålla: mat

Inga kommentarer: