Sidor

söndag 6 augusti 2023

Ursäkta, men nu har det gått för lång tid

Idag är det den 6 augusti 2023.
Har varit till Gudrun och Stefan på Bergsjöåsen på friluftsgudstjänst. Gudrun gjorde goda smörgåsar och hembakt bulle. Vi blev 23 st som njöt i det fina vädret. (Hans har inte hunnit komma till området ännu)
Under lördagen hade vi besök av goda vänner från ostkusten (Timrå).

För två helger sedan kunde vi bevittna Robin Bryntessons bröllop som bl.a var i Bodums kyrka. Det var ett riktigt "bondbröllop" som varade i tre dagar. 130 gäster. Bl.a. kom Jon Henrik på besök och förgyllde akten. 

Nattetid har jag avverkat runt 250 QSO på FT8/FT4.  Greece är det längsta jag haft kontakt med. ser Brazil och USA på skärmen, men de hör inte mig.

Förra helgen var det friluftsgudstjänst hos Britt-Marie i Hocksjö nv om Rossön. och kommande helg i Nagasjön hos Agneta och Rune. Det är alltid trevligt att besöka dessa friluftsgudstjänster. 

Den 1 augusti var vi en busslast från Hoting som besökte Jamtli i Östersund och fick se Klas Norberg och Kentacky. Klas är faantastisk underhållare.


I början av juli hade vi MHF husvagnsklubb här i byn på campingen. Det var 32 ekipage. Underhållning av Klas Norberg från Nora, Orritons från Sollefteå m.fl. En pampig invigning av träffen skedde i Bodums kyrka den 11 juli kl 10:00. Trevligt att husvagnsklubbister från Kiruna till Skåne deltog.

Noterar att Backe HC åter igen ligger i topp bland HC i landet. Det är fantastisk roligt !.

I övrigt har solen lyst över Bodum i sommar så endast två ggr har gräsklibbaren behövt startas.

73 på er.


Inga kommentarer: