Sidor

torsdag 27 november 2008

No 34 27 oktober 2008

Är på väg till Sundsvall efter att ha varit på en överläggning i Göteborg. Det är drygt att åka tåg Su - Gbg 7 timmar enkel. Men vad göra?

På söndag är det julskyltning och NBV har avslutning för sina dansgrupper i Timrå på Vivansborg. Vi hopps att det skall komma många att se ungdomarnas dansuppvisning.
Wilson Phiri, Cholio m.fl. uppträder med ungdomarna.
På tisdag har vi Christina Doctare på kulturmagasinet i Sundsvall. Hon skall föeläsa kring Aurveda. Vädret är väldigt upp och ner, i morse då jag åkte hade vi - 7 i Sundsvall. + 8 i Gbg. Nu är det regn och en massa plusgrader i Hudiksvall. Det är önskvärt at snön får ligga kvar, så det inte blir så djup tjäle. Det vlir så många vattenledningar som fryser då tjälen blir djup. Snart är det jul och den firas både i Rossön och Ö.vik denna jul. En lång och skön julhelg blir det. Det känns behövligt efter en intensiv höst inom folkbildningen. Alla kriser som drabbat landet kan i och för sig vara bra för studiförbunden, men det är inte roligt när vänner får lämna arbete. Förstår inte hur hela världsekonomin hänger ihop, men nog är det lustigt att lilla Sund-Birsta påverkas av att det är lågkonjunktut i Kina.

Ha det artut till nästa gång

Inga kommentarer: