Sidor

lördag 25 juli 2009

No 47 25 juli 2009 REGN

Nu är det 5 dagen som det skvätter från himlen. Inatt har det regnat i onödan för nu har pären och blommern fått vad de behöver om mer därtill. Det går inte klippa gräsmattan, eller kapa ved. Men å andra sidan är kylskåpet fyllt av mat så det klarar sig nog.
Läste på trafik och service på Västernorrlandssidan att det var minst tio vägar i Ångermanland som var avstängda på grund av översvämningar.

I ST och AB kan man läsa att tio ungdom skadade sig lindrigt i en bilolycka i Laggarberg. 10 ungdomar i en Golf.... Dessutom misstänks föraren för rattfylleri. De som åkte med visste inte att föraren var alkoholpåverkad. Föraren måste käkat mycket Läckerol för att dölja alkohollukten i utandningsluften.
Hoppas att detta ger eftertanke till andra ungdomar.
Rattfylleri
5 för många i bilen
.....
I övrigt så blev det ingen allsång för min del i torsdags. Blev för lat efter att ha kapat och klyvit ved under eftermiddagen. Dessutom var vädret negativt. Nu har vi besök här i Rossön från Ostkanten så få se vad dagen erbjuder.
I Östersund drar Yran igång, och redan i natt har 5 fyllerister tagit till vara.
I Åre pågår miljöministermöte, vad det nu innebär. EU gubbarna jobbar på lång sikt, men det är betydligt mera brådis än så. Se bara på det konstiga vädret.
Det som är positivt är förevisningarna av nya transportmedel och den el drivna skotare som tagits fram.
Kör så det ryker.

Inga kommentarer: