Sidor

tisdag 11 augusti 2009

No 50 11 aug 2009

Nu har en ny höstvecka rullat igång. Utanför tågfönstret flyger skämda fåglar iväg förskräkt av det framrusande tåget mellan tockholm och Arlanda. Tåget beräknas komma upp till Härnösand vid 2250 tiden.
I Sundsvall landar vi 21:52 på Cebntralstationen. Har varit på NBV kansliet i två dagar. De flesta har fortfarande semester så det var rätt lugnt och skönt. Har hållit på med en ansökan för mopedförarutbilning klass II till Transportstyrelsen. Otroligt många dumma frågor för att få utbilda kring en trampvespa. I morgon är det styrelsemöte med Länsnykterhetsförbundet.
Nästa vecka drar det igång på alvar med diverse konferenser och besök.
Nu har vi en studieplan kring TorskSverige färdig, som Olivia Hedstad skrivit. Nu skall den lanseras.
Vårt material Basic är också färdigt och på väg ut till KRIS avdelningarna.

Helgen som var jag och Z till Lörans restaurang och åt älgfärsbiff av Brämöälg. Det du.
Själv körde jag med gravad lax med dillstuvad potatis. Mums filli baba. Men så klart det blev inte helt billigt. 318:-
Men så klart att jämföra med en Taxiresa i Stockholm, så smakar Brämöälgen klart bra.
Idag höll jag på att krevera när jag skulle från Essingen till Centralen. Den där ettans buss som normalt går var fjärde minut, behagade att försvinna och det tog tio minuter (huvva vilken lång tid) innan det kom en ny buss. På varenda hållplats skulle det kliva av och på. Varende trafikljus efter Fridhemsplan verkade har en förkärlek att visa rött. Normalt brukar jag vara på stationen en halvtimma före avgång, men nu blev det bara en 12 minuter. Tala om att vara upp i as.

Till helgen blir det att plocka rödvinbär och hallon Och så kanske en eller annan surströmming börjar på att slinka ned. Åtminstone blir det suringarViinoret, MHF stugan nästa torsdag.
Till dess ha det artut.

Inga kommentarer: