Sidor

lördag 12 september 2009

No 52 12 september 2009

Hösten har kommit till Rossön.
Inatt körde jag Sundsvall - Rossön med en älgolycka färskt i minnet. Den s.k. avsökande körningen medgav att varje skugga längs dikeskanten granskades extra noga. Dimma på vissa ställen, det hör ju till i denna årstid. 02:19 landande jag efter att kört genom nedsläckta byar. Endast några få gårdslampor lyste. Vägen var fin och Cittran flöt fram. 6 grader i Backe. Väl hemkommen tände Z en bra i spisen. Sedan kröp vi ned i kojen.
Häromdagen körde jag Sundsvall - Halmstad t.or. för att deltaga i MHFs Tylösands seminarium. Runt 400 deltagare som lyssnad och debbaterade trafiksäkerhet. Maffigt.
För att återvända till rubriken, så är det dags att bära in trädgårdsmöblerna, tömma vatten bunkarna, klippa gräset för sista gången i år. Tragiskt. Skall se om man kan göra en sväng bort på Gesnäset för att kolla "Ranchen" och se hur Helge har det. Skall också ned till kusin L-B och hämta hem en månads tidninagr som samlats i brevlådan. Ikväll blir det läsning.
PÅ jobbet har vi haft två ungdomsgrupper som varit ned till Rumänien resp Makedonien i ett s.k. utbytesprogram genom ungdomsstyrelsen. En tredje grupp skall i oktober åka iväg till Estland. Kul att ungdomarna på detta sätt kan komma ut i vida världen.

Slut för nu.

Inga kommentarer: