Sidor

tisdag 6 juli 2010

No 111 tisdag 6 juli

Semester
Äntligen hemma i Rossön, efter att ha varit med MHFs utställningsvagn till Lit under natten mellan må - ti. 4 kattor, 3 harpaltar och en ren var längs vägen mellan Lit och Rossön i natt.
Ta Paus aktivitet i E4 Armsjön under lö - må där vi mötte runt 350 turister, som blev glada över att få en kopp kaffe med dopp. Vi var totalt runt 20 funktionärer som stod för verksamheten.
En härlig dag i övrigt. Började med att packa upp amatörstationen, men kom inte så långt utan det blev att ställa fram trädgårdsmöbeln och partytältet. (Andra ställde nog fram trädgårdsmöbeln i samband med sommartiden :-) ) Under dagen har jag läst en vecka av TÅN och DB. Skönt ute i trädgårdsmöbeln. Gräsmattan i Balders hage har fått en frissering. Allsången på Skansen hade ikväll konkurrens av Allsång i Bölen med n´Rickard. Uppehållsväder bidrog till stort antal besökare där.
Nu blir det bärbuskarna som skall få lite underhåll. Och sedan bär det av till ranchen för att fälla några granar till kommande vinters vedbehov.

Skönt att sova när man blir trött på tal om den studie som visar att skolelever som börjar 08:30 - 09:00 är betydligt mera mottagliga av kunskaper.
Vissa ungdomar behöver upp till 9½ timmars sömn. Det betyder att de skall lägga sig kl 22:00 på kvällen. Men de flesta är uppe till 00:00. Jösses
nu blir det en par timmar framför FT 857D...

Inga kommentarer: