Sidor

torsdag 8 juli 2010

No 112 Torsdag kväll

Äntligen en dag till ända.
Idag har jag fått båda motorsågarna att ryka blårök. Förmycket olja i bensinen. Men hur som helst så har fyra granar på Ranchen fått sätta livet till, för att bli värme i vinter. Några granar till åker i övermorgon. Sedan skall de hem, med hjälp av bil och släpvagn för att kapas och klyvas. Snart är det rötmånad och då måste allt vara klvet. Några björkar följde med av bara farten också.
Bärbuskarna ligger på marken och måste upp så man kan klippa med gräsklipparen inunder. Det verkar som att det gott om vinbär i år. Någon efterforskning på hjortron har inte blivit ännu.

I vart fall
Så var det en mycket bra insändare i ST och DB i går, där man ondgjorde sig över att Sundsvalls kommuns generösa bemötande till alla båtturister som kommer till GataFesten. Ett stort supande alltihopa, och kommunen låter båtarna få bästa plats. Det är inte jag som skrivit den.
http://st.nu/opinion/ordetfritt/1.2158368-festandet-viktigast-for-sundsvall
Instämmer med skribenten.
Sedan tycker jag att Anna Holmlund är mera representativ och borde fått Årets Drake. Inget fel på Mange Myt, men Anna är mera Interneationell.
Kul att eleverna på Bredsands skola fick drakungen för sitt arbete med att ge ungdomar i Kenya möjligheter till bättre skola.

Slut för idag

Inga kommentarer: