Sidor

onsdag 14 juli 2010

No 115 onsdag den 14 juli

Bingo Repet
Nu är det onsdag och det har varit Bingo på FH i Rossön i kväll. För runt 25 år sedan myntade Margot L uttrycket "bingorepet". Bron som går över Fjällsjöälven mitt i byn är smal så den regleras med trafikljus. Kl 21:30 då bingon är slut och alla skall mot Backe, Junsele, Ramsele eller Sollefteå, blir det kö på bron. Då det blir grönt släpps alla bilar fram. Då blir det ett rep av bilar upp förbi Oves och kyrkan och Backe. "Bingo Repet"

Ved
har idag varit tre vändor på Gesnäset och hämtat hem granved. Dessa skall jag nu kapa och klyva för vinterns behov. Träffade också vår egen Helge, han med kardorna och växtfärgningen på Sandnäset. Det har varit flera reportage i media kring honom, Han bor där utan el, vatten och telefon. det är fantastiskt.

Victoria 33
Har sett på firandet från Borgholm. Men festföremålet hade rymt till varmare delar. Men Prins Karl-Filip delade ju ändå snyggt ut Victoria stipendiet. Men programmet kändes lite segt, trots Martin E som programledare.

FT 857
I går åskade det så mycket att det nästan inte gick att höra något på kortvågen. Alla urladdningar störde ut trafiken. I morse var det bättre. Lite SM7, SM6 och Sm5or var i farten.

1 kommentar:

Rusan sa...

Önskar er en fortsatt trevlig semester