Sidor

fredag 22 april 2011

No 171 Långfredag 2011



En fantastiskt fin dag.
21 i solen så nu har vinterjackan åkt av. Och varmt var det i elden. Har idag bränt ned de kvarvarande buskar och kvistar efter höstens avverkning på baksidan av tomten. Det var ganska lugnt så ingen fara för gräsbrand ännu. Skall försöka köra ngt QSO under helgen på KV, men ser att antennparken har tagit illa vid sig av vinterns härjningar, så det blir nog att beställa en mast och ny kv antenn. I går, vilket jag missade med två timmar, var det PIT STOPP Rossön. För tredje året i rad, bjöd samhällsföreningen in fjällfararna på en korv och information om Rossön. Ett depåstopp på parkeringen utanför Lizas restaurang.
Eftersom att påsken är så sen i år, har nästan all snö försvunnit från gårdsplanen, så nu är det tjällossning och bilhjulen sjunker ned. Men hav tröst, snart är det sommar. Morgondagen erbjuder måhända en sväng till Backe eller Dollars i Strömsund, sedan blir det att handla lite lokalt på byn för att behålla affärn.

Dagens ris till Sundsvalls kommun som inte borstar upp gruset på gator och gångbanor. Det är livsfarligt för cyklister och mopedister med lösgrus, då de lätt kan kana omkull.

Inga kommentarer: