Sidor

söndag 8 juli 2012

No 225 8 juli 2012

Regn - Öl tält
Nu har vi fått en ordentlig rotblöta efter den fina veckan som varit. 20 grader i skuggan redan vid 10-tiden på förmiddagen I Smålan svämmar källare över och i Ryssland dör människor till följd av en naturkatastrof som myndigheterna säger.
Här i Sundsvall är änligen Gatufaesteländet över, så nu kan man besöka stada igen. Polisen tycker att det var lugnt under Gatufesten, men int tycker jag det då¨man läser i media att flera omhändertagits och hamnat i fyllecellen. En fest skall väl inte sluta i fyllecellen. En fest innebär att alla skall kunna vara med och må bra. Barn, ungdomar, vuxna, pensionärer ja alla skall kunna njuta av musik och andra upplevelser. #En fest för alla. Dessa öltält på alla tillställningar är en förbannelse.
Grattis till årets Drake - Slinkin. Jag har för mig att årets drake åtminstone för några år sedan handlade om att ha gjort Sundsvall känt utanför kommunen. Själv tycker jag att #Sundsvall 42 har satt Sundsvall på kartan.
Nu åker den stora martallen på Viinoret i backen. Må 9 juli kommer en stor kranbil från Norrlandskranar för att hjälpa till att få ned alla grova kvistar som hänger över stugan. Guy är i högsta hugg med motorsågen. Det blir nog bra det.

Inga kommentarer: