Sidor

lördag 19 maj 2018

Pingstafton prosit

Lördag den 19 maj 2018 kl 10:30 18,2 grader i skuggan. Löven är strax helt utslagna - attjo - prosit. Vedervärdigt med nysattakerna. I torsdags satt jag i korsdrag på en konferens och det skapade följder..  Men trevligt att träffa våra arbetskamrater från Boden - Stockholm.
I vart fall har våren/sommaren kommit med raketfart, gräsmattorna utsätt för frisering. På Wiinoret skall vi klippa gräset i morgon. Detta är den bästa årstiden man kan uppleva med den skira grönskan och det börjar snart vara ljust hela natten.

I fredags gick en buss av vägen i Bydalen strax norr om stan. Vilken känsla det måste vara för resenärerna att vakna till att se hur gräs och jord sprutar runt fönstren. Skönt att det gick så bra som det gick. Värre var det i Härjedalen för dryga året sedan. Kör och vilotider kanske inte alltid hjälper för att undvika ouppmärksamhet.

Nåväl, idag är det någon form av kungligt bröllop på TV, en miljard TV tittare, otroligt...
Men vad är en bal på slottet då man kan åka ut till Kvissleby för att se vad Kvisslebydagen erbjuder. Eller kanske bilen skall få en tvätt.

På tal om något helt annat, så har det varit flera annonser i media kring kosläpp runt om i Västernorrland. Visst är det roligt att se kossorna hoppa och skutta i grönskan. Och de verkar inte bryta benen trotts att stått inne en i 8 månader.
OK, nej nu blir det nog att intaga gräsmattan och tända grillen med några korvar på.

Moss.

Inga kommentarer: