Sidor

fredag 10 augusti 2018

Fredag 9 augusti

En arbetsvecka är avklarad. Som vanligt är det mycket som skall samordnas såhär vid terminsstarten.
Så här i valtider uppstår troll i samhället. Någon anonym person har begärt ut "offentliga handlingar" från region Västernorrland kring ett av de tio studieförbunden som bedriver frivillig folkbildning på uppdrag av stat och kommun. Det är någon som ondgör sig över demokrati och anser att folkbildning är samhällsnegativt.

Dagen idag var tänkt till att ta fram vedkapen och kapa upp en trave björk, men regnandet satte delvis käppar i sågklingan. I morrn kanske.

Tisteldags
Skolhusallén i Sundsvall har mu begåvats med två rejält fartreducerande hinder. Första gången studsade bilen till ordentligt. Förstår att man vill minska hastigheten på gatan, men sätt upp fartkameror i stället. Bussar till Stöde, Matfors, Nacksta skall dagligen hoppa över dessa bulor. Tycker synd om chaufförerna som skall sitta och studsa.
#Dåligt Sundsvalls kommun.

Tistel två fortsätter brevväxlingen med Telia med anledning av mobila bredbandets svajighet och att router måste startas om för att få 4G. Nu påstår det att det kan vara fel på routern,  Men varför fungerar den i Sundsvall men inte i Rossön? Det intressanta är att det tar minst 48 timmar innan svar kommer.

Tistel tre är till de som krossat ett femtiotal busskurers glas i flera bostadsområden i Sundsvall. Konstigt att det alltid är något som händer i mitten av augusti månad inför skolstarten. En oerhört onödig kostnad för oss skattebetalare.

Ser fram emot att 331 mellan Graningebruk och Graninge skall bli färdigasfalterad. Då blir det som ett salsgolv att åka på,
Frågan är när sträckan från FjällsjöSil till Hoting skall renoveras?

Nu blir det ett QSO på 3766 eller 3768  mae råkes.

Inga kommentarer: