Sidor

lördag 15 september 2018

Lördag 15 september 2018

En vecka har gått och valresultatet låter sig vänta. Spännande NjA, de fula bruna trynena ligger och väntar runt hörnet. Det ropas allt högre att partierna måste samarbeta, och det är sant, men SD måste inse att deras politik inte är förenligt med det vi normalt menar med demokrati.  Jimmy Åkesson ser snäll och trevlig ut och är duktig på att släta ut vågorna i det hans undersåtar ställer till med. Mattias Karlsson t.ex. Vad är det för uttalande han gör?
SD:s medlemmar, ledningar och ledare bör deltaga i en studiecirkel för att lära sig om demokrati och grundlagar. Sedan bör de praktisera under en fyra års period i en traditionell svensk folkrörelse.
Då borde de "avkriminaliseras" precis som syftet är då någon gjort ett brott och får ett fängelsestraff och blivit en "bättre människa" efter avtjänat straff. Hårda ord, men så känner säkert många samhälls medborgare.

Jag förstår inte att så många medborgare kan rösta på SD med deras politik. Tycker verkligen dessa svenskar innerst inne att Sverige är under isen?

Nåja, nu har NBV flyttat in i nya lokaler på Skönsbergsvägen, Det blir bra med nyrenoverad lokal.
Hoppas att Skönsbergsborna hittar till oss.
Kvar är att flytta förrådet, men det är ingen brådska med det.

Dagens tistel går som vanligt till Sundsvalls kommuns vägavdelning. Nu byggs fler farthinder på Skolhusallén. Det är bra att hastigheten minskar, men jag tycker att farthindren är felvända/bakfram. Det är en kraftig kant i början av hindret och sedan sluttar det ut då man kört över. Om man nu skall göra fartgupp så kan det gärna få vara höga och täta ryggar men utan skarp kant. Hur känns för de som kör med lågprofildäck. Däcken riskerar skäras sönder då kanten trycker in däcket mot fälgen.

Dagens ros går till RSFF som kommit i kontakt med Telia fiber och nu kanske det börjar hända att bredbandet närmar sig Rossön och Backe. I vart fall är det ett informationsmöte inom kort.

Bilden kan innehålla: text

Sköt om dig broder och syster
/Mats

1 kommentar:

Gunilla lskog sa...

Oerhört bra förslag om SDs medlemmar
Instämmer i allt och hur gör vi för att Sd och deras kompisar Nordisk ,,, inte ska växa mer?
dessutom mycket bra inlägg 7