Sidor

söndag 9 december 2018

Andra advent i väntans tider på

Ytterligare en söndag med "subbväre". Tycker nästan synd om julmarknaden på Norra berget i Sundsvall. Lördag regn, idag hängande regn och +2 grader.
I går var vi till en 97 åring med en julblomma och en stunds prat. Grabben i fråga är medlem i Tempelriddareorden och MHF. Grabben är klar  i knoppen och det är roligt att prata en massa gamla minnen med honom.
I fredags var personal och styrelse på Hallstaberget för att lyssna till Anders Södergran och hans resa genom musiken och drogträsket till idag vara föreläsare. Mycket gripande. Förutom planeringsarbete för 2019 så överraskade personalen med att avtacka undertecknad för de 33 åren hos studieförbundet. De tror tydligen att de äntligen skall bli av med mig, men lite fel är det nog. Som några Rossöbor i Sundsvallsområdet känner till så utgår alla påbud från Rossön :-)
Nja vi får väl se, man kanske får sparken om en månad...
Idag söndag så är det skyltsöndag i Kvissleby, så det kanske blir en sväng dit. Annars blir det att åka och köpa ett gäng lottringar till tisdagens julavslutning på SK3BG. Vi har ett maffigt lotteri, varmkorv och lussebulle. Träffen brukar inbringa ett antal tusen kronor till klubbkassan vilket jag naturligtvis är glad över.
På måndag och onsdag har vi visning av nya lokalerna på Skönsbergsvägen där kringboende och cirkelledare får möjlighet att se våra ändamålsenliga lokaler.

I Bodums kyrka missar vi ikväll julkonserten men så blir det då man befinner sig på fel ställe av regionen.
Ingen automatisk text tillgänglig. Men hoppas att de besökande får en fin meditativ stund.

PS  Det är fortfarande aurora som spökar till det på banden.
73 de Mats

Inga kommentarer: