Sidor

lördag 19 januari 2019

Lördag morgon tjoho

Ha, i veckan kom ett brev från Eon om ersättning "avbrottsgaranti" för 20 november 2018, 12 - 24 tim. Snyggt Eon. Men hur är det med våra vänner i Norrtäljeområdet. Har de fått tillbaka sin el?

I onsdags kom det berömda snöfallet. Kommunen har hittills i år gjort en vinst i snöröjningen. Men nu..  Som vanligt så plogar snöröjarna igen grindhålet då man skall ut på  gatan. 40 cm snövall då fastnar den bästa bilen. Som vanligt saknar man spade. Hyresvärlden vaknar till framåt 13 tiden och tar fram traktorn för att skotta men det är för sent för mig.
Nu tycker jag synd om tidningsbudet som skall tjava i snödrivorna för att komma fram till brevinkastet med morgontidningen.

På jobbet har vi nu gjort färdigt 2018 och ingått i en ny organisation 2019. Hela norra Sverige norr om Dalälven är en NBV avdelning. Själv ser jag fram emot sommaren med en omgruppering av QTH.

Nu börjar årsmötesförberedelser för olika föreningar. Valberedning, ekonomi, verksamhetsberättelser, bjuda in och harangera de som varit medlemmar i många år. Det blir nog 7-8  föreningsuppdrag denna vår.

På TV har dokumentären om Dagny Karlsson just visats. Vilken fantastisk kvinna. Vilken fart på henne.  Måste nog läsa hennes blogg.

Ha det artut bäste läsare.

Inga kommentarer: