Sidor

söndag 29 juni 2008

No 21 29 juni 2008

Idag känns det riktigt bra, för nu har vi flyttat NBV i Sundsvall från Esplanaden 10 till Universitetsallén 32 C. 38 m3 studiematerial, papper och inrdeningar har kastats på Blåbergstippen.
Samtidigt har vi startat vårt båtprojekt 0 promille på sjön http://www.vln.se/ http://www.st.nu/nyheter/lokalt.php?action=visa_artikel&id=741293 samt genomfört två av tre dagar på MHFs rastplatsaktivitet i Armsjön.
Tänk att få möta så många glada semesterfirare som bjuds på kaffe och information.
Det har varit två hårda veckor före och efter midsommar där dagar och kvällar gåt till att flytta 320 m2 till c:a 120 m2.
Men vi får hoppas att det blir bra på Metropol och att vi skall få nya kontakter där.
På tisdag börjar jag semestern och skall då lägga mig under korkgranen som jag har hemma i Rossön. Dör under kan jag ligga och titta upp på alla myggor som surrar förbi. En ojämn kamp mot trasten som är i bär buskarna kommer också att föras.

Det som gjort mig ledsen den senaste veckan är att en av kvällstidningarna skåpat ut MHF på grund av att "frikyrkorörelsen" (MHF kallas för det i artikeln) tar hand om Daniel Carlsson som åkte fast för rattfylla en söndag morgon. Daniel har deltagit i ett projekt, környktert.nu där bl.a. MHF och NTF satsat pengar, därför att vi trott på Daniel och vill stötta honom i hans rally utveckling. Att företräda en idé men inte att stå för den, då har anslagsgivarna rätt att blir ledsna. Jag tror säkert att MHF med sin ideologi stöttar de som vill företräda den. Om Daniel har problem så skall han givetvis få hjälp att komma till rätta med den. Det sker förhoppningsvis bäst med samhället proffisinella resurser.

Nu drar Gatufesten igång i Sundsvall. En dj´la massa oväsen och fyllspyor på gatorna. Det är märkvärdigt att vi har så dåligt kulturutbud att besökarna måste dricka alkohol för att bedöva sig och tycka tt det är jätte socialt att möta likasinade.
De som tjänar på denna groeska tillställning är krögarna, de som förlorar är alla de som sitter runt matborden och formligen öser in alkoholen.

Ha det artut

Inga kommentarer: