Sidor

torsdag 21 januari 2010

No 67 21 januari 2010 kl 21:20

Glad
En ny dag är åter slut. Idag är jag glad, för Tjejerna i Östersund passerade ett mål som vi satte upp i november. 8000 verksamhetstimmar. Idag redovisade de 8050 timmar. Huuurrra.
Trött
Varför somnar jag framför datorn? Huvud faller ned på tangentbordet zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Finns det ngt botemedel till sådant?
Väder
Nu kan man inte klaga på vädret då det håller sig kring -4 - -7 grader. Härligt. Trodde ett tag att motorvärmaren var kaputt, men nu när det är lämpligt varmt utomhus, känns det att den fungerar. Men när vi hade -26 så kändes som att den (motorvärmaren) inte räckte till.
I morgon skall vi upp till Indal och dra igång ett Fati projekt. Det blir LAN, rock, filem, innebandy m.m. På lördag är det olika danser och workshops 11 - 15, samt junis disco på kvällen. Det blir nog kul.
Snart
börjar alla årsmöten på att hagla runt kring en. På några hoppas jag kunna medverka. Det är alltid roligt att kunna vara med och påverka.
ARG
Idag fick jag kaffet i vrångstrupen när jag läste tidningen vid halvfem på morgonen. Den nye sjukhusdirektören Sigbjörn får 140.000 kronor / månad. i blysveddas eländes elände, kan en människa vara värld så mycket pengar????? Ett ledarskap sitter väl inte i pengar. Det sitter i hur man kan ta / tackla personalen. Det har gått för långt när man skall försöka rädda sjukhuset genom att sparka 700 personal och samtidigt ge direktören nästan dubbla löner. Man kan fundera om hans lön vid Ö-viks sjukhus inte var onödigt hög?
stopp för alla dessa direktörers piedestal fasoner, kliv ned till golvet och visa anständighet i lönebehov.
Kommuner, landsting, företag m.fl. stoppa direktörernas frierier till pengar.
De kan också leva på vatten och bröd.
Slut
Gå och kör försikitgt

1 kommentar:

Rusan sa...

Bra bra och bra att du är glad att du är arg
Ha det artutt