Sidor

lördag 23 oktober 2010

No 137 23 oktober 2010

Garaget
Nu har jag fått syn på golvet i garaget. Zajan hjälpte till att strukturera i garaget under förmiddag. Men det är inte så lätt då man inte har någonstans att allt som man dragit å sig. Man vill inte kasta hellre. Kan vara bra att ha.
I vart fall var det Blåbandsmöte idag där IngaSara informerade om fallskador i hemmet och hur man kan undvika dem. Likaså vad man bör göra när det börjar brinna i hemmet. Avslutningsvis fick vi pröva hjärtkompression på Anne. Det var en nyttig övning.

Snö
I onsdags var det snö över Österåsen och -10 grader. Nu fick vi en bild från Blattnicksele med 3 dm snö, huuuva. Som tur är sitter vinterladdorna på bilen, så det är bara att vänta på snön här också. Men väderförmedlingen visade att det skulle vara uppehåll över södra norrland, men att det i Svealand och Götaland kommer snö under söndagen. Vilket konstigt väder vi har nu för tiden.

Vill påminna dig om att besöka en trevlig hemsida som speglar vad som händer i Bölen och samtidigt är en språkövning. http://algon.wordpress.com

Ha det artut.

Inga kommentarer: