Sidor

fredag 7 september 2012

242 NBV Inspiration 2012

I helgen som var fick jag hjälp med röjning hemma i Rossön. Bättre sikt och så blir det ved till nästa år.

I veckan arrangerade #NBV förbundet kickoff för all personal. Förlagt till Strömstad på västkusten. Kanske lite ocentralt men allt annat bra. Tisdagen började med flygresa till Landvetter och två timmar i buss upp till Norska gränsen. Efter att lyssnat till Hillevi Wahl så bär det av på böljan den blå till Koster. Båtresan i lite sjögång, härligt. Koster, vilken pärla. En sådan solig dag kan man tänka sig att bo på Koster, men inte när höststormarna drar igång.
Onsdagkvällen gästades vi av Maria Möller med ett mycket härligt program där skrattet hela tiden flödade. Torsdagen mötte vi Olof Rylander som inpräntade "Ja, jag kan".
Tack NBV för dessa tre inspirerande dagar.

Väl på hemmaplan ser jag hur kommunens trafikplanerare "förstör" allt med vägar till förmån för cyklister och gångare. Breda gång och cykelvägar och smala körfält. Man blir vansinnig.


Förra veckan upptäckte jag att #posten företagscenter på Kolvägen infört nya öppettider. 08 - 11 14 - 18. Förut har vi kunna göra ärenden redan 07 och fram till 19. Nu är det lunchstängt i tre timmar. Vill posten verkligen ha besökare?



Inga kommentarer: