Sidor

fredag 2 juni 2017

2 juni 2017 Inget särskilt

En härlig dag med klarblå himmel och 18 grader, men det utlovas nollgradigt i natt. Skall åka hem till Rossisland i natt och i morgon blir det nog lite krafsande i rabatt och gräsmatta. Måhända att en korv hamnar på grillen. Annars tar man det lugn i Pingsthelgen. Veckan har varit intensiv med en massa skrivbordsarbete förutom att i onsdags hade vi personalmöte på Termosen i Östersund. En underbar utsikt över Oviken fjällen och runt om.
Veckan har bjudit på en och annan politisk skandal. Såklart att man måste spara på sjukvården i Sollefteå då Landstinget Y finansierar en HR chef i Eskilstuna som inte behöver tala om vad den gör för pengarna. Inte så dumt kanske. Det som värre är den politiska centralmaktens splittring. Men det kanske också är bra att nya konstellationer bildas och det kan bli en stark regering som ser demokratin  som ett måste för tillväxten.


Arctura Restaurang & Skybar i Östersund


Den 6 juni på nationaldagen även i Sundsvall med stort uppbåd av artister och förningar som finns på torget och längs Storgatan Esplanaden Samtidigt firas amatörradions dag. Sk3BG Sundsvalls Radioamatörer finns givetvis med med både nostalgi och ny modern teknik. Jag kan rekommendera ett nytt musikmedium  radio garden där man kan lyssna på radiostationer över hela världen.
Prova du också. Läckert.


http://radio.garden/live/sundsvall/sr/    klicka på en grön prick någonstans på jordgloben. Ringen skall befinna sig över en radiostation.  Lycka till


Vi hörs på banden1 kommentar:

Gunilla lskog sa...

Demokrati ja det hoppas vi på
men tillväxt av vad? Jobb ja men hur ska vi rädda planeten?